"ed
Anotace: tak stejné dny...
Led
Nikdy nechodím po cestě,
Vždy jen oklikou..
V zabláceném městě,
Sny zašlapou.
Nevidím,
Neslyším,
Nevnímám,
Nedýchám.
Jak tělo bez srdce,
Jako srdce bez těla.
Bloudím světem tak trpce,
Jako duše nesmělá.
Mrazem,
Ledem,
Sněhem
Deštěm.
Jako tulák umrzám,
Jako toulavý pes jdu sám.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Willou, Nimo
Komentáře (2)
Komentujících (2)