Ty jsi nějaký chytrý, melancholiku,
hodila bych po tobě kliku,
a stou mrkví jdi někam,
pač před tou básní smekám.
Myslíš-li si, že tvá kritika byla na místě, nemyslím si v tom případě já, že ty jsi vhodný pro psaní kritiky, drahý chlapečku z Prahy.
02.01.2009 17:50:00 | Willou
nebe/zebe ... něco lepčího by tam nebylo?
štěstí nenajdeme ani v pomněnkách ... proč probůh v pomněnkách? protože se to trochu rýmuje s myšlenkama?:)
takže kdyby byli v předchozím řádku nedejbože nějací mrtví, tak potom nám nezbude než štěstí asi v mrkvi žj:))
26.12.2008 13:31:00 | melancholik