Jak to mám sakra pojmenovat?
Anotace: ilsfgvoavsflůfhislvhsjfnlrsfnvvvvvvfnrjflkjsdnfjknnnlkjjvbsjfjklvjvhjskfhjlshfvloashů sifhaslfůhsljkhaslkghlksjafhojv KLAVESNICEEEEEEEEEEE
Kámen mě v krku tlačí,
zevnitř se všechno mračí...
vídíte ta slova?
Slova plná odtažitosti,
a hořkosti.
Slova má...
Zas nevím,
zda sním,
či bdím...
Jak únavou se mi oči zavírají,
v smutnou píseň rty se otvírají.
Ten obraz místnosti je tak rozšířený,
dobrovolně zapovězený.
Popravu čeká ten o lásku připravený.
Cítíc, v prach se obrací,
hořící a chladný.
K němu se už naděje nevrací,
prohrává boj marný.
Spojuje si křídla s krví,
ne, on nebude jistě prvý,
tu budoucnost pro něj není,
tak oči slzy roní.
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Lady Carmila, Egretta, Caracol, B.a.r.b.a.r, klaris.mertlice
Komentáře (2)
Komentujících (2)