V noci poznáš přítele (Sen)
V noci poznáš přítele,
až zaklepe na okno potichu do ticha,
až z obavy pomalu bude mít strach dýchat,
když už budí tě Semelé.
Šátkem v krvi noci namočeným
až zamává před tváří snovými obrazci,
až projeví neznámý ti takt a cit,
nad hlupákem v moři položeným.
Ten sen je ti přítelem nejbližším,
proto škoda, že ve dne ho neslyšíš.
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (0)