Anotace: je to škoda
Sluníčko.. každá stěna se jednou za čas přemaluje.. někdy je veselejší jindy smutnější.. ale tak už to chodí.. a vzpomínky můžou být trpké ale jindy potěší.. Nevzdávej se naděje /můžeš tvrdit že už ji nemáš, ale já vím že tam někde je, jen se schovává/ Budou dny lepší, věř mi.. Jsem s tebou..
28.12.2008 22:18:00 | *whatsoever*
přijde mi to dost nasilne, jako, kdyz múza nekde flamuje a ty prec chces neco napsat a vyjde z toho nasilnicke dilo...
28.12.2008 13:42:00 | saddova