sobecký
Anotace: Nelžu jiným jen sobě.
Sucho v ústech,
V očích slzy.
Utíkám málem po čtyřech.
Dřív než brzy.
Ublížil,
Té bez vinny
Opustil
Lásku a sny.
Jsem sobec,
Co ukazuje trumfy
Jsem sobec,
Co podlehl volání bájné nymfy.
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)