Anotace: Všem naplnění svých snů a přání ... to od srdíčka přeji ...
nejsi sama, podívej, kolik nás tu je ... usměj se, přečti si nějakou veselou básničku a potěš srdíčko, uvidíš, bude líp :)
06.01.2009 14:18:00 | nejsembásník
Je to jen o Tvé vůli a síle... budeš-li chtět žít a být šťastná budeš... trápení, smutek ... dohání člověka k černým myšlenkám.
29.12.2008 16:29:00 | NikitaNikaT.
tvé přání určitě bude vyslyšeno, věř, nevzdávej se! posílám pohlazení na bolavou dušičku
29.12.2008 16:25:00 | Caracol
Usměj se trošičku třeba jen na to zubaté sluníčko,co svítí ale nehřeje.I tomu sluníčku bude líp.A tobě taky.
29.12.2008 11:05:00 | Květka Š.