Neházej flintu do žita! To je jednoduché, utéct si do svého imaginárního světa, ale když se člověk životu postaví čelem, tak to mnohdy stojí za to:-) Hlavně se nenech odradit, neb reálný svět ti mnohdy připraví takové situace, o kterých by se ti v tom "vysněném" ani nezdálo! Do nového roku přeju kopec kuráže;-)
30.12.2008 00:26:00 | Krokodylekx