Anotace: Říká se, že žárlení patří k lásce, ale určitě jen do jisté míry, chorobné žárlení naopak lásku zabíjí ... všem přeji jen tu čistou, bezmeznou lásku.
mam v okoli jednu takovou pani... kolegynka... jeji manzel je blazen, fakt, skoncil v praci a sel delat k nam, aby j mohl hlidat...a dalsi a dalsi veci, nechapu, jak s nim muze jiz byt pres 20 let... btw. nedivim se, ze zarli, je moc hezka a on nic moc, ale vseho s mirou...
30.12.2008 15:33:00 | saddova
Život není peříčko,ale jak bojovat s něčím nebo s někým,kdo si ani kousek tvé lásky nezaslouží,nevím...
Vydržet?Ale co?A jak dlouho?
30.12.2008 13:43:00 | Květka Š.
Kéž by byla síla a našla bych cestu ven ...
Děkuji moc za vaši podporu.
30.12.2008 11:07:00 | toužím.jít.dál
ST - víš, nenechávaj se zamykat...žárlivost lásku ničí, je to jen převlečená nejistota v toho druhého člověka, kterého to moří...není to správné...je to nejhorší projev slabosti a sobeckosti
30.12.2008 10:29:00 | Agniezka