Anotace: Pocity se ve mně mísí - tak rychle píši cosi... Všem láskyplné objetí ... ač se opakuji, snad to trošku potěší.
Zdravím Te po dlouhe dobe. Ozvi se mi. Pokecame...privedu te na jine myslenky.
04.01.2009 23:38:00 | Diablek
Přeji Ti, děvče, všechno Nej v Novém roce. Ať můžeš skládat veselé básničky.
30.12.2008 21:37:00 | Psavec
Jsi silna a ja Ti verim! Preji Ti hodne stesticka, lasky pohody a zdravi a na Literu hodne basni.
30.12.2008 19:12:00 | carodejka
...já vím...
Jak z toho bludného kruhu ale nevím.
Děkuji vám, že jste, mám vás moc ráda.
30.12.2008 11:10:00 | toužím.jít.dál