Opilý ale ne alkoholem
Opilý ale ne alkoholem
Opíjím se s pravdou,
Trpkou sklenicí.
Opíjím se s lží,
Duhovým nektarem.
Jsem barman i host,
V baru na rohu.
Opilec co nemá dost,
Opilec jenž nemá odvahu.
Opřený o loket,
piji z láhve,
každá noc je jen dlouhý let,
pak přistání táhlé.
Úsměv pak potlesk,
Ne pro mne,
Jen pro pilota,
Vzít kufr a změnit linku.
Přečteno 309x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, Holis, Mademoiselle Drea, 6thSun, Kapka, Lissa, Agniezka, Tacca, Mbonita, Linda Etschyick
Komentáře (3)
Komentujících (3)