čím víc slov spojíš v bolestné rýmy, tím víc mám pocit, že se vracíš na místa, odkud jsme se kdysi pokoušely obě dostat...
05.01.2009 15:57:00 | Adelaine
Najednou... dnes nevím, co napsat... napadlo by mě "láska bolavá, zraněná, přesto sále žádoucí"... ne, nebudu dál psát, byly by to jen chmurné a černé věty... ST! je působivé obsah, který ve mne cosi zanechal.
30.12.2008 20:53:00 | NikitaNikaT.