Bilance
Schované fotky na dně krabice
dopitá lahev na stole -
skrytý pocit zoufalství,
co vybízí k panice!
Vědět, že se něco stalo špatně
všechno nekončí šťastně...
Myšlenka - zda vracet se tam,
kde jsme kdysi byli,
něco si namlouvali, společně snili.
Bilance roku boří hranice...
Minulost a budouctnost splývá...
Komentáře (0)