Taková o ničem

Taková o ničem

Kéž uměl bych tisíc řečí,
z nich bych tu nejkrásnější zvolil,
jen taková řeč mi dostatečně stačí,
že slova pozbývají smysl, bych vyjádřil.

Jen pro tu ladnost tónů oplývající,
pro tu krásu obšťastňující,
tu řeč bych volil.

Váš názor?
Na smělý výtvor?
Co píše netvor?

Ach já na chvíli spal,
však probraný vstal,
noc je mi souzena,
jsem s ní, je tu i ona.

..Tma...

A já, jak kdybych kapky padat slyšel,
jako v obří jeskyni,
tam jsem nejdál došel,
a na chladném kameni...

Leží myšlenek tok.

Tam ozvěny neuslyšíš,
tam není žádných slov,
rychle se tam zblázníš,
kde není hřejivý krov.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.01.2009
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nút, Quigleika, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel