Kalašnikov
Zrezlým kalašnikovem
oznámí světu všude kolem,
že už dávno není dítě,
však vy blázni uvidíte.
V pestrých oděvech z vlny
oznámí světu, že je jiný,
že už je dávno mužem,
s pistolí svou a nožem.
A z obrazovek zírá
v jeho hrudi rudá díra,
a my jsme hrdi na to,
že pravda zvítězila.
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Dota Slunská, Mbonita, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)