Lámavý smích v děšti
dám si motýla za ucho
polehtám ho pírkem
ochutnám ho na jazyku
pletené, rozpletené obrázky
pleť jak lehký vánek
průsvitná temnota
co je to chtít se rozplynout
jednotvárně prozkoumávat okolí
co tě srazí na kolena víc
než skutečnost
za svobodu se trpce platí
jednotvárné nahrazování minulosti
opakované ponížení
chtěné
žádostivé
..kam tvé podpadky dotančí
noční dámo
z očí žalu
zajetých krys
hudbou padající kabaret snů
prázdný hluk
řičících zvířat
chutnou tě za ruse
zasměj se žádostivá
chutnou tě za srdce
roztrhnou ti duši
zasměj se
ztrácíš ji
padáš
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurelius, Fiserka, enigman
Komentáře (0)