Anotace: na melodii písně Politic od coldplay
vím o tom pravidle, ale říkal jsem si, že když to není jenom anglicky...vždyt v kolika mych basnickach se objevi francouzske fraze a tak? myslim ze ta ajina jen vic bije do oci, ze franina se lip zamaskuje....ale pokud to vam to hodne vadi, muzu ji odstranit...
04.01.2009 17:26:00 | Muta cum liquida
Kdyby ničím jiným, tímhle sis mě získal :) A poznámce od Saddova - myslím, že tohle není jediný částečně cizojazyčný text na Liter.cz ...
03.01.2009 13:32:00 | Cristinne