Anotace: skoro i vulgární
Občas taky mívám podobné pocity. Já sama často unikám z reality do snů a myslím si, že na tom není nic špatného.
04.01.2009 17:19:00 | xkacerka
kde ještě žije snění,
tam leží má naděje...
nic a všechno je kýč, ale tenhle verš je krásně pravdivý
04.01.2009 17:01:00 | contionor
Hele, tak tohle je vážně pocit, který znám.Strach z vlastního kýče.?Ale kdo je předurčen k tomu nazvat cokoli kýčem.Ani zkušenost ani stáří nejsou patent na rozum.Cokoliv,i prostá myšlenka třeba z méně povedené básně na tomto serveru, nebo i kontakt a názor na tvoje dílo je přínos.Všechno není na prodej.
04.01.2009 16:56:00 | Elisha