kdo jsem
Kdo jsem?,
schovaný ve stvetru.
Kdo jsem?,
kluk plápolající ve větru.
Sobecky chci,
úsměv lesklých rtů,
sobecky chci,
tisíc krásných dnů.
Na trhu nabízím,
srdce na dlani.
Na trhu nabízím,
úsměv i zklamání.
Kdo jsem?,
snílek za stolem.
Kdo jsem?,
noc i den.
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Quigleika, Pešulka, Agniezka, Nimo, v.hercik, 6thSun, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)