Vytyčím..
Anotace: .. nautický triangl
Vytyčím nautický triangl
k dráze, mým cílem je Gemma
mám tam svůj 'lájf' tingl-tangl
jenž chybu opravdu nemá
na téhle hvězdě exploze
nebejvaj rarity žádný
pro salvy smíchu jsa zrozen
nemám show pozemsky fádní
teď z Corony Borealis
spektákl začíná právě
zvedněte zrak - je to grátis
pohleďte k nebi: '-less' pravej!
kabaret z hvězd svět neviděl
dosud a pak víc už nikdy
k smíchu je anděl bez křídel
prý je tam jen on sám vidí
řekněte, tenhleten topless
předvádí mistrovsky skvěle..
aneb dohraje ten nonsens
ve zdech.. (na cvokárně v cele)
Přečteno 412x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, stmivani.na.lepsi.casy, Triffid Kolbe, petit angelet, NikitaNikaT., el viento, LucQa, Agniezka, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)