Přišla dnes a zítra,
její jiskra v oku,
slza se jí mihla.
- v nenávratném šoku -
skřípění motorových křídel,
* do nebe *
čekají až tam přijdeš.
* čekají na tebe *
setina okamžiku, životem hýbe.
V jediném rychlém mžiku.
...je všechno jiné...
jediné co mu zbylo jsou proudy slz.
Slaných, plných bolesti.
Proděravěla ho skrz.
z toho jak přišel o štěstí...
...a to jí připomínal ať jede opatrně!!...