Střípky od krve
Anotace: Všem přeji jen střípky štěstí - žádný smutek a neštěstí - v lásce každý den - s úsměvem na rtech jen ...
Střípky od krve padají k zemi,
proč každý den smutno je mi.
Ostrý řez srdcem i duší,
mé tělo poslední tažení tuší.
V minutě napsaná básnička,
zas úsměv tvář mi nepohýčká.
Opět jen pláč a slzy slané,
samé řeči a sliby plané.
Tak živote, mám Tě dost,
cítím se jak nezvaný host.
Možná tam nahoře či pod zemí,
naleznu lepší zázemí ...
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: Agniezka, LucQa, Paulín, Květka Š., Petbab, Mbonita, NikitaNikaT., Simísek
Komentáře (5)
Komentujících (4)