Pocity v tuto chvíli
Anotace: Vám přeji jen pocity, které hřejí a srdíčka láskou naplňují ...
Jen přijdeš domů
a tělo se mi třese.
Tolik bolesti stále
má duše už neunese.
Touha po smíchu se
mění v hořký pláč.
Můžeš mi říci,
co Ty jsi zač?!
Pocity v tuto chvíli
a nejen teď zase mám.
Propadám se níž a níž,
sebe do temnot odevzdám.
...
Přečteno 296x
Tipy 15
Poslední tipující: Agniezka, carodejka, LucQa, Dedillope, Paulín, Květka Š., enigman, Simísek, Petbab, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)