Ach..
Nádhernú čelenku Ariadny
s najkrajšou perlou hviezd - Gemmou
opúšťam, môj inštinkt základný
volá, mne cnie sa za Zemou
vzácny šperk pokropím slzami
sedmoro perál sa blyští
Severná Koruna skĺzla mi
z krídel.. trysk v ušiach zasviští
keď naberám rýchlosť svetla
červenie spektrálna čiara
diadém vo vyhni z pekla
horí.. (.. to Doppler nastváral)
dilatácia času činí
mysle púť čistú a jasnú
má takú z vás niekto iný?
v honbe po snoch fakty zhasnú
bojím sa vrátiť späť na Zem
sťa záblesk na klenbe nočnej
v poslednej príletu fáze
nastal skrat v šnúre pupočnej
predo mnou je rodná guľa
môj smer ju zasa raz míňa..
(čakáš ho?) ďalej sa túla
asi mu fakt nezapína
Přečteno 354x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, Quigleika, m-maybe, Triffid Kolbe, Holis, NikitaNikaT., sophia92, LucQa, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)