Perfect World
Anotace: Můj pohled z okna.....
Zelená planeta
Plná zvířat, lidí, příběhů
Už dávno není zlatá
A smích zmizel i ze sněhu
Je na kolenou v moři bláta
Pohřbená, zničená v utrpení
Svázaná pro lidskou slávu
Mizí ledy, lesy, krajina
Sypeme jí, dále, špínu do rukávů
Jen bolest ji teď prolíná
Pláče bílé vločky
Co v dlaních, čekají na tání
Hledá sílu na otočky
Kolem osy
Žene ji vpřed jen jedno sladké svítání
Kdy začneme být šetrnější...
Přečteno 325x
Tipy 21
Poslední tipující: Lilly Lightová, Vlk v rouše, jedam, Roger, Kett, WhiteSkull, el viento, labuť, NikitaNikaT., Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)