Zbytečnost
Anotace: podívej, kolik času u toho promarníš
Jak černý mrak,
na mojí hlavu dopadá,
tak pomalu vrak,
do vln se propadá.
Ta bouře blesky nosí,
na křídlech pocitů,
trosečník marně prosí,
skrze bolavých rtů.
A v prázdnotě dní,
jako nejhorší obraz se odrazí,
od hladiny portrét mi vlastní.
S mrtvou nadějí v srdci,
navěky uloženou,
pryč, pryč chci!
Pro lásku tvou.
Ve mně už nic není,
nic co radostí plní.
Tak kdybych jenom směl,
vytrhl bych si srdce a duši,
tělo bych darovat měl,
a zbytečnosti bych zahodil.
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, Ztracena.v.realitě, Quigleika, DeathStar
Komentáře (0)