Květy Tobě
Anotace: nevím zda se jedná o báseň..
Přivírám oči
v ruce ty nejkrásnější květy.
A slunce zachází za vrcholky
beznaděje?
Je to už dávno
a přeci chvilka malá,
která nezacelí rány.
Ty jenž nelze zcela zahojit.
Srdce bolí
a bodá s každým úderem
jako celý
tenhle svět.
Otevírám oči
a pokládám květy Tobě
na chladný mramor
u kostelní zdi.
Přečteno 487x
Tipy 30
Poslední tipující: kamínek, tato22, 4LJFilip, Bíša, bez nápadu na přezdívku..., Tanzania, Anne Leyyd, Vlk v rouše, UCET KE ZRUSENI, Lilly Lightová, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)