Konec
Anotace: Další člověk mi odešel pod rukama...
Duše vyletěla z těla ven,
zapište si prosím tento den.
Když venku byla zima a mráz,
já nečekaně opustila vás.
Smutek se vešel do jediné slzy,
proč přišlo to tak strašně brzy?
Život jsem měla před sebou,
teď andělé mě do nebe berou,
tělo tu nechávám sama jdu dál.
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Kristine Clary-Aldringen, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)