Na nic
Anotace: Krátká báseň, na nic, ale je výstižná.
Měl bych to skončit,
a dál tu nebýt,
naposled se rozloučit,
a víc "nežít".
Nejsem zhola nic,
jeden život ztracený,
nechci dýchat víc,
pro další dny marný.
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, v.hercik
Komentáře (2)
Komentujících (2)