Rozloučení
Anotace: Jedná se o prostředí fantasy světa, kdy se válečník rozhoduje, co dělat v okamžiku, kdy ztratil rodinu i přátelé, jelikož zemřeli při plenění vesnice, když on sám byl na lovu. Básen je publikována i na serveru www.dracidoupe.cz
Sbírka:
Smutná poezie
Vidím tvou tvář, ale jsi opravdu zde?
Vidím slunečná zář, ale vydrží tu?
A uvidím vůbec ještě někdy svit měsíce?
Proč bych měl? Proč? Nebudu tu již více.
Chci po sobě zanechat tento dopis,
tenhle, který ukáže ostatním, jak trpím.
Bude ho ale někdo číst? Komu na mně
stále záleží? Mám vůbec někoho?
Chci už jen říct, že chci pro své tělo
jen to nejlepší, proto se nikdo nedozví,
kde na své poslední pouti zalehnu. Dobrá,
uznávám, že za velkou cenu, ale krásně,
krásně spočinu v nejsvětější přírodě.
A teď už dopis končí, jak se říká, má končit
v naději, ale já žádnou naději nevidím. Snad,
možná mě napadá jedna věc, ve kterou bych
mohl stále doufat. Ano, je to tak. Již nechci
nikdy víc, po cizím štěstí šlapat... a teď, sbohem.
Přečteno 748x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn, Akanishi
Komentáře (0)