Kouzelná zámek
Anotace: samota,.... strach.....cit? princ?....nevím...
Pírko bělostné na zem se snáší,
pomalu a lehce klouže vánkem,
po zemi ho větřík odnáší,
tím krásným prázdným zámkem.
Co stalo se zde neví se již,
samota a prázdno zde jest,
vypráví stěn historie, tak slyš,
pro nás být zde je čest.
Procházejte zde pomalu a tiše,
ozvěna vašich kroků je slyšet,
zatuchlý vzduch, v něm těžko se dýše,
venku pořád nepřestalo pršet.
Zdejší atmosféra mě děsí,
sama úplně sama v té tmě,
můj vnitřní hlas o pomoc prosí,
zachrání zde někdo mě?
Komentáře (0)