Měsíc
Občas jsou noci jako ta včera,
v tom věčném jasu hedvábná střela
mě sevřela.
Občas je měsíc plný noci,
sem tam mě budí divný pocit,
že mě má v moci.
Měsíc.
Občas jsem stínem uprostřed ticha,
často jsem na plese do páru lichá
a tak dýchám.
Občas je světlo jako vlasy,
jak bledá záře živoucí krásy
a stopy - rasi.
...
Měsíc.
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, kikis, Tacca, Mario de Janiero, Kristine Clary-Aldringen, enigman
Komentáře (5)
Komentujících (5)