Bytí přespáním nad obrazem
Anotace: jsem na dně.... fakt ste to chtěli vědět vy "CHYBÍ ANOTACE?
Vidím tolik barevně
Konečně šedé tísnivé blaho
Na kousíček
Od okraje
Černé díry
Za zničeným telefonem
Roztrhanými dráty
Za kousek měsice
Za lepkavou modrost prachu
Ti poděkují jen ptáci
Za smířlivé ticho
Za uchem ševelící lest
Pro lenost víček přání
Za ucho pohladím tu formu žití
Nečestný tvůj obraz
Plíživé nespánky za oknem
Před stěnou rosící slzy z rána
Za sklem za oblohou tvou
Rudé mraky hynou
Jako čtverce otazníků
Zazpívané na okraj
Bytí
Hříchu
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Aurelius, Egretta, 6thSun, enigman, v.hercik, Veselý Drak, Jana M., WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)