Byla jsi motýlem na krátkou chvíli
Byla jsi chvíle v motýlích křídlech
byla jsi dech na čelním skle
byla jsi luna topená v moři
byla jsi za noci letícího dne
Byla jsi křídlo v motýlí chvíli
byla jsi sklo v čele svého dechu
byla jsi moře na vytopené luně
a tvé srdce bilo tiše, zcela potichu
byla jsi motýl, na chvíli křídla mít
byla jsi v čele svých dechu střepů
byla jsi utopena v mrtvém moři luny
tvé srdce bilo tiše, a pak bez tepu
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Bíša, Cristinne
Komentáře (2)
Komentujících (2)