Na špičkách

Na špičkách

Anotace: -

Tančíš na špičkách jehel
a peruť svých křídel trháš
duši máš zavátou sněhem
zmrzlá ze skal se vrháš

padáš do jiných světů
a voláš jen svoje jméno
nebe pro tebe je tu
navždy zapovězeno

ve svých dlaních tě svírám
a vlastním dechem tě hřeji
svoje srdce pak týrám
básní o beznaději.
Autor Bolder, 15.01.2009
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: petit angelet, kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Škoda že nekřičí tvé…

15.01.2009 19:47:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí