Letadlo
Letadlo odlétá z ranveje
vstoupá nad mraky
pryč z oblohy
ke hvězdám vyleťet
jen zmizet
z toho světa
z téhle země
kde štěstí nekvete
vlastní názor se nebere
závist v rudé růži vykvete
dobré srdce sebere
zlato se ukradne
staneme se svými vlastními otroky
kteří půjdou slepě za svými egoistickými sny
prázdnými flaškami
co si vypili za roky
jen letíme
letíme
a vznášíme se
až spadnou hvězdy z nebe
na zemi nic nebude
možná si uvědomíme
proč jsme dříve nezmizeli z téhle planety
nestali se sami sobě zabijáky.
Přečteno 344x
Tipy 16
Poslední tipující: Lissa, Holis, Lilly Lightová, LucQa, 6thSun, boruvka175, Bíša, okapovaroura, Zirka, Lenullinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)