Sebevrah
Stojí - nohy na římse
oči slzy hltí se.
Stojí - odhodlán na kraji
okna ve svém pokoji.
Hledí - slzy kolem
padají.
Hledí - dech strachem
zatají.
Dýchl na něj chlad,
mráz běhal po těle.
Zastaví ho snad
skončit život zbaběle.
Měl se rád,
vážil si života.
Teď ač mlád,
odejde ze světa.
Svůj celý svět
promítl v jednom skoku.
Po odrazu let
a pak pád uzavřel sloku.
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, Fog, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)