Anotace: Omlouvám se, že i po 16 letech o tom píšu, ale je to ve mně !
Dost bylo sexu a hulení, jako by jsi řekl, a teď do politiky. Rozčarování chápu, sílu výpovědi také, ale zdá se mi, že technicky je veršování těžkopádné - obsah vyčnívá nad formou. (Tu dobu jsem sám zažil s mírou kompromitace obvyklou pro občana, který se sice do ničeho nepletl, ale ani vnějškově nebránil)
02.10.2005 16:34:00 | Hary_nš