Jsem sladký jako čokoláda
Anotace: omlouvám se za tak kritický pohled...
Sladký jak čokoláda
/ovsemže hořká/
Spávavý
malicherný
a
únavný
/ovšemže skvělý/
Milovaný
a
krásný
jak postava v kápi
na přehlídkovém mole
a taky chápavý
/jako lidi/
když chtějí být spolu...
Tak tohle jsem já!
Dněšní skvělý
a
upřímný
svět...
Chcete mě?
/pozn. autora:"Já tedy ne..."
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Simísek, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)