Roční období
Podzim
Padá listí...
padají ostrá slova...
padají slzy...
bledne listí...
bledne láska...
Proměnlivé počasí, proměnlivé nálady...
Zima
Mrznou kaluže i stojaté vody...
Zamrzávájí hezké vzpomínky a i ty zlé...
Umrzla láska...
Padá sníh
Padá i posledni naděje...
Jaro
Kvetou stromy a květy...
Dusí se čerstvým vzduchem...
Hrozí záplava slz z umrzlé lásky...
Zelená listí
Zelená tvář pří pohledu na procházející dvojici...
Proměnlivé počasí, proměnlivé nálady...
Léto
Stoupají teploty...
Stoupá bolest v srdci...
Pálí vzpomínky na společně strávené chvíle....
Svítí slunce...
Svítí i na lepší zítřek...???
Přečteno 426x
Tipy 35
Poslední tipující: Maryje..., Veselý Drak, Gabrielle, René Vulkán, zelená víla, ilona, susana načeva, Isquieasuus, Caracol, Stoneman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)