Balada o mladé dívce z dnešní doby
Byla jedna mladá dívka
Byla krásná
Měla usměvavou tvář
Ke všem hodná nemajíc problémy
Nad hlavou se jí vznášela svatozář
Jednoho dne ale podlehla
Podlehla zvrácené společnosti
Upadla do tmy z niž už nevstala
Ke svým milým chovala plno zlosti
Jaká to doba zlá nás postihla
Z nevinných dělá vinné
Čí je to chyba kdo za to může?
Nastavila nám chvíle stinné
Mladé dívky stahuje z kůže.
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Admen, sluníčko sedmitečné, Quigleika
Komentáře (3)
Komentujících (3)