Mrtvý
Anotace: ....................
Ten kdo se narodí mrtvý
se smrti nebojí
v životě jiných věcích se bojí
o bolesti sní
která je v duši zamotaná
na poušti
která mě spaluje
svojí ledovou krásou
šamani nalezli
kouzla která mění
naše osudy
zvířata schovaná
pod city v srdci
v divočině žijeme
mezi stády koní
zpíváme písně magické
touha nás ovládá
po životě
který přijde
kde nikdo netuší
co karty přinesou
smrt ale čeká
vítr z hor
nás odvane
na poslední cestu.
Přečteno 316x
Tipy 25
Poslední tipující: Kristýnka15, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Terry15, Isobel, Kapka, NikitaNikaT., Bíša, LucQa, Lenullinka, Admen, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)