ZOO
V prostoru směšně malém
tísní se tu fauna planety.
Archu Noemovu připomíná
jen bez potřeby odplutí.
Možnost jinou nemaje
žijí v bludném kruhu.
Za stravu a přístřeší
za šanci přežití druhu.
Celí den tu dovádí
připadají nám hraví.
Domov jejich pradávný
spousta jedů tráví.
Výčitkami člověk stíhán
o záchranu se zajímá.
Že původcem potíží
tak nějak nevnímá.
Panoptikum úchvatné
cosi mi zde ale chybí.
Rád bych tady viděl
klec a v ní párek lidí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)