Neměj mráz, zimu za vlastní... podám ti dlaň a po Tváři pohladím... snad okusíš a poznáš, jaké to je znovu vnímat teplo... snad se nezalekneš a čekáš na to...
23.01.2009 06:29:00 | NikitaNikaT.
...smutky a radosti se v život snoubí...a tak věřím, že i tání má něco do sebe...neboj se ho... :-)
21.01.2009 12:31:00 | Lota