Pád ...
Anotace: jedna z mých starších ...
Neumí souložit, neumím nic,
a přesto hodně chtěl bych Ti říct.
Propadám němotě, propadám chlastu,
Co že to se mnou je, to já jen žasnu.
Utíkám před sebou, utíkám před nimi,
kdeže jen skončíme, to teď řekni mi ...
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, Agniezka, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)