Anotace: pusťte si Yann Tiersen - Comptine d'un autre été a přečtěte si Beethovenův životopis...
Eliška nebo Tereza, kdo to ví? A které vlastně napsal ten tajemný milostný dopis? Možná že i tahle tajemství z něho dělají tak zajímavou osobnost.
23.01.2009 22:13:00 | Jana M.