Bolestná
.
Ten den si připadala jako královna,
co na tom jestli Marie nebo Kateřina.
Jaký asi měly ony pocit
ten poslední den -
smutek, vztek, lítost, lásku
nebo snad úlevu bolavému srdci.
Kdo zradil je,
když jim kat dával hlavu na špalek.
Ten červnový den si připadala
poprvé jako královna,
když už věděla kdo ...
a byla tak sama, tak strašně sama
.
Přečteno 384x
Tipy 28
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lilly Lightová, fab four, jedam, Kapka, BArBArKO, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, jita.1965, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)