Obrácený blues
Anotace: Proč tu není kategorie "Texty" ?
Jó život je fajn
Když se k dobrýmu vše obrací
Jó život je fááájn
Když nic na lesku neztrácí
Dostal jsem psa
A dostal jsem novou práci
Jooo lehce vydělaný prachy
Ty se tak dobře utrácí
Našla si mě holka
Je moc krásná a hodná
Jooo našla si mě holka
Je mi s ní líp než za svobodna
Nekouřím nepiju nefetuju
A neberu žádnej hnus
Nekouřím nepiju nefetuju
Tohle je obrácený blues (x krát)
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: slečna.závist, drsnosrstej kokršpaněl, Fiserka, Egretta, V.N.Losinský
Komentáře (1)
Komentujících (1)