Mezi smyslem a zdí
Mezi smyslem a mezi zdí
tam, kde měsíc s nebem spí
tam, kde kořist supi sápe
tam mé srdce nejlíp chápe
Tam, v té síni černých těl
kde ne každý by rád být chtěl
tam tvoří se mé hříchy, chtíče
co alespoň se snů týče
Mezi smyslem a mezi zdí
existuje souhvězdí
však navzájem jsme cizí si
osamělí v tisíci
Tam, v té řece bledých těl
oběh krevní zcukernatěl
tam, mezi zdí a smyslem sám
navždy do tmy zaprodán
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, Cristinne, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)