Možná že bylo hodně flámů
moc moří,letenek a plánů
určitě někde zbraně máš
na ty co nejlíp ze všech znáš
tak bojuj,bojuj do poslení chvíle
možná se vzhlídne v tvojí síle!!!
31.01.2009 21:01:00 | Elisha
podobenství lásky..
prázdno..
smutek..vrásky..
ale také znalost..
a jistá dávka tolerance..
snad..okázalost..
a čas..společný..
(uložený v láskybance .o)
28.01.2009 06:51:00 | Bean
Pro dobrotu a lásku na žebrotu..
27.01.2009 16:32:00 | Chancer